1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forumregels

Discussion in 'Aankondigingen' started by Geoffrey Reemer, Jan 21, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. #1 Geoffrey Reemer, Jan 21, 2017
  Last edited: Nov 18, 2017
  Hoi allemaal,

  Zoals jullie wellicht merken wordt het ScaleLab Forum in de Benelux niet heel veel gebruikt. In onze Facebook-groep zijn we veel actiever! Dus word snel lid van onze Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/ScaleLabBenelux en praat mee!

  Zie je daar!  Inleiding & Waarschuwingsprocedures


  Vertaald vanuit de internationale forumregels van ScaleLab.

  Welkom op de ScaleLab forums! We vragen alle gebruikers van het forum om de regels in dit onderwerp op te volgen. Het niet opvolgen van deze regels zal leiden tot de volgende maatregelen;
  • 1e waarschuwing - Je account wordt geband van alle ScaleLab forums voor 24 uur.
  • 2e waarschuwing - Je account wordt geband van alle ScaleLab forums voor 7 dagen en je toegang wordt beperkt.
  • 3e waarschuwing - Permanente ban van alle ScaleLab forums.
  Dit waarschuwingssysteem geldt voor alle gebruikers die niet de onderstaande regels volgen, tenzij anders vermeld.

  NB Met een waarschuwing op het forum verlies je direct de toegang tot giveaways of wedstrijden die op het forum uitgevoerd worden.


  De regels

  Niet Adverteren / Geen Advertentielinks -
  Adverteren op het forum is niet toegestaan, op wat voor manier dan ook. De enige uitzondering hierop is je YouTube-kanaal en video's in de daarvoor bestemde forums. Affiliate of referral links (waarmee je geld verdient als mensen op je links klikken) zijn niet toegestaan. Je mag geen diensten of producten verkopen op dit forum.

  Dubbele Topics & Reageren op Oude Topics -
  Je mag onderwerpen niet meerdere keren in verschillende forums posten. Maak één onderwerp aan in het meest relevante forum. Het "bumpen" van onderwerpen (reageren op je eigen topic om het weer bovenaan de lijst te krijgen) is ook niet toegestaan.

  Geen Spam! - Spam wordt niet getolereerd op welke manier dan ook. Dat geldt ook voor het posten van heel veel onderwerpen die nergens over gaan, het spammen van zinloze reacties of het spammen van links.

  Geen SUB 4 SUB - "Sub 4 Sub" of "Like for Like"/"Comment for Comment" of vergelijkbare constructies zijn niet toegestaan op de ScaleLab forums.

  Niet Trollen -
  Trollen is het uitdagen of beledigen van andere gebruikers (bijvoorbeeld ruzie zoeken met andere gebruikers), maar ook het maken van zinloze onderwerpen of reacties, spammen of ander gedrag waarmee je het forum verpest voor anderen.

  Geen Ongepaste Content -
  Alle content die voor een publiek van 18 jaar of ouder bedoeld is (zoals pornografisch materiaal, content over wapens, alcohol of drugsgebruik etc.) is niet toegestaan. Plaats geen berichten in forums die niet gaan over het onderwerp waar ze voor bedoeld zijn. Plaats ook geen content die kwaadaardig of ongepast is. De ScaleLab forums zijn niet de plaats om te discussiëren over gevoelige onderwerpen zoals religie of politiek. Ongepaste avatars of handtekeningen zijn ook niet toegestaan.

  Lastigvallen van Team/Gebruikers - Het lastivallen van teamleden of forumgebruikers is niet toegestaan. Dat kan zowel direct als indirect zijn (via privébericht, topic of reactie). Als een andere forumgebruiker je lastig valt, meld dit dan bij één van de teamleden.

  Dubbele accounts -
  Dubbele accounts zijn niet toegestaan. Een gebruiker die meer dan één account gebruikt op de forums wordt direct geband.

  Niet Schelden - Schelden is niet toegestaan. Deze regel wordt wereldwijd toegepast en omvat ook onderwerpen, reacties of privéberichten.

  Rekruteren/Ruilen - Een gebruiker die betrapt wordt op het rekruteren van gebruikers voor andere netwerken via de ScaleLab-forums zal direct geband worden zonder waarschuwing. Het is ook niet toegestaan om op het forum dingen te verkopen of te ruilen, zowel direct (in berichten) of indirect (bijvoorbeeld via Marktplaats).

  Verkorte URLs / Downloadlinks - Het is niet toegestaan om op het forum verkorte URLs met advertentie-inkomsten te gebruiken (zoals adf.ly, link bucks etc). Externe downloadlinks zijn niet toegestaan tenzij anders aangegeven door een teamlid.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page