1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Burger Broeders

Discussion in 'Promoot Jouw Kanaal' started by Burger Broeders, May 23, 2017.

 1. https://www.youtube.com/burgerbroeders

  Dag iedereen!

  Als nieuw member van Scalelab willen wij onszelf natuurlijk ook even voorstellen / promoten. Wij zijn de Burger Broeders en zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met dit kanaal. Voor die tijd gingen we altijd samen hamburgers eten en lekker een avondje (retro)gamen, en toen bedachten we dat het wel leuk zou zijn als we het gingen opnemen voor Youtube.

  Zo gezegd zo gedaan.

  Nu spelen we dus voornamelijk retro-games, maar ook modernere games, vooral van Nintendo. Deze gameplay proberen wij te voorzien van (in onze ogen) grappig commentaar, anekdotes uit onze jeugd, flauwe humor, slechte woordgrappen maar af en toe natuurlijk ook serieuze onderwerpen ;). We proberen altijd een serie te spelen, waarin we een langere game uitspelen over een aantal episodes verspreid. Maar daarnaast spelen we ook kortere games, games die we maar 1 aflevering behandelen, top 10 video's en sinds kort testen we ook games uit die we totaal niet kennen om te bepalen of ze echt zo slecht zijn als dat ze eruit zien.

  Hieronder onze trailer voor een korte impressie. Vind je dit nou leuk? Neem dan zeker eens een kijkje op ons kanaal want de echte video's laten natuurlijk veel meer leuks zien dan alleen deze trailer, en vergeet dan ook niet meteen even te abonneren!

   
 2. HAHAHAHA! Heel leuk concept! +1 abonnee! Ga zeker zo door.
   

Share This Page